Lasagna final ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1975 calorii, 100g de proteine, și 118g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.45 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, vin, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Lasagna Vegană Finală, Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna de Pollo con Champi (lasagna de pui și ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Gatiti taiteii de lasagna in multa apa sarata clocotita pana cand este pliabila si abia frageda, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Scurgeți bine tăiței și acoperiți cu ulei de măsline pentru a le menține umede și ușor de lucrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Paste
5
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline, adăugați carne de vită și cârnați și rumeniți până nu mai sunt roz, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper. Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, busuiocul, pătrunjelul, un oregano. Procesați până la piure, adăugați în tigaie cu carnea măcinată și amestecați pentru a combina. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită Măcinată
Ulei De Măsline
Morcov
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Cârnați
țelină
Usturoi
Busuioc
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate. Se amestecă roșiile și se adaugă smântâna grea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Scorțișoară
Tomate
Vin
7
Într-un bol de amestecare, combinați ricotta și parmezanul. Se amestecă ouăle și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmezan
Brânză Ricotta
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
8
Pentru a asambla lasagna: înveliți fundul unei tigaie adâncă de 13 pe 9 inci cu ulei de măsline. Aranjați 4 tăiței pe lungime într-un strat ușor suprapus pe Sos. Apoi, aliniați fiecare capăt al tigaiei cu un tăiței de lasagna. Aceasta formează un guler care ține în colțuri. Dollop 1/2 din amestecul de ricotta peste paste, întins pe margini cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Paste
Brânză Ricotta
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
9
Întindeți 1/2 din amestecul de carne peste ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Kilograme De Mure (aproximativ
Carne
10
Presărați 1/2 din mozzarella deasupra ricottei. Se acoperă cu o ladă plină de sos, răspândită uniform. Repetați cu următorul strat de tăiței, ricotta, sos și brânzeturi. Ultimul strat superior cu tăiței, sos, mozzarella mărunțită și parmezan. Atingeți tigaia pentru a forța bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Mărunțită
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmezan
Paste
Brânză Ricotta
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Tigaie
11
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Lăsați lasagna să se odihnească 30 de minute, astfel încât tăiței să se așeze și să se taie ușor.