Lasagna Dip ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.66 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 359 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 87986 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ceapă, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pizza Dip, Anghinare Crab Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti curcanul, adaugati sosul de rosii si fierbeti pana se ingroasa putin, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Întindeți brânza de vaci pe fundul unui vas de copt, urmată de sos și în final de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când blatul devine maro auriu deschis și părțile laterale clocotesc, aproximativ 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu și feniculul și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați roșiile, pasta de roșii, condimentul Italian, frunza de dafin, boiaua, oțetul balsamic, sarea și piperul, aduceți la fierbere, reduceți focul, fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute, apoi amestecați busuiocul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire