Lasagna De Vinete
Lasagna de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 451 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. 502 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați Vinete, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Lasagna De Vinete, Lasagna De Vinete, și Lasagna De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți două foi de copt cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Bateți ouăle și apa împreună într-un vas puțin adânc.
Combinați parmezanul, firimiturile de pâine, sarea și piperul negru măcinat într-un vas separat de mică adâncime.
Înmuiați feliile de vinete în amestecul de ouă.
Apăsați felii în firimituri și atingeți excesul. Aranjați felii pe foile de copt pregătite.
Coaceți feliile de vinete în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Întoarceți vinetele și coaceți încă 20 până la 25 de minute.
Scoateți vinetele din cuptor și creșteți temperatura la 400 de grade F (200 de grade C).
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Condimentează carnea de vită cu sare și piper negru măcinat.
Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Amestecați sosul de roșii în carnea de vită măcinată; aduceți la foc mic și puneți sosul deoparte.
Ungeți un vas de copt 9x13 cu ulei de măsline.
Așezați 1/3 din feliile de vinete pe fundul vasului.
Se toarnă 1/3 sos de roșii cu carne de vită măcinată deasupra stratului de vinete.
Presărați 1/3 de brânză mozzarella deasupra stratului de sos.
Repetați de încă 2 ori, terminând cu un strat de brânză mozzarella.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul clocotește, 10 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 minute.