Lasagna De Noapte De Crăciun

Lasagna De Noapte De Crăciun
Rețeta lasagna de noapte de Crăciun ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $1.77 pe portie, obțineți un fel principal care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 492 calorii. Dacă aveți parmezan, brânză ricotta de carton, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Crăciun Vegetarian Partea 2: Lasagna Cu Ciuperci, Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau mai multe skillets mari, gătiți carnea de vită, cârnații, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați sosul de spaghete, supa, ciupercile, sosul Worcestershire, condimentul Italian, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper și usturoi praf. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De PasteSos De Paste
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
3
Între timp, într-un castron mare, combinați ouăle, brânza de vaci, ricotta și restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți 2 căni de sos de carne fiecare în două unse de 13 in. x 9-în. vase de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Strat fiecare cu 1/3 cană parmezan, patru tăiței, 1-1/4 căni amestec de brânză de vaci și trei felii de brânză mozzarella. Repetați straturile. Se acoperă cu tăiței rămași, sos de carne și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 45 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
Revista