Reteta Butternut suc de fructe și ciuperci Lasagna ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 804 calorii, 44G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, salvie, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna De Dovlecei Cu Ciuperci Și Nuci, Butternut Squash Lasagna, și Butternut Squash Lasagna.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă ceapa; saut până la moale, aproximativ 8 minute. Creșteți căldura la mare; adăugați ciuperci și gătiți până se înmoaie, amestecând continuu, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Transferați amestecul de ciuperci în castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați dovlecei, bulion, 3 linguri de cimbru și 3 linguri de salvie în aceeași tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mediu până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 6 minute. Descoperiți și gătiți până când dovlecelul este foarte moale, dar își păstrează forma, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă ricotta, 2 căni de brânză mozzarella, 1 1/2 căni de parmezan și restul de 1 lingură de cimbru și 1 lingură de salvie într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper; se amestecă în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Ungeți vasul de copt din sticlă sau ceramică de 13x9x2 inci cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Întindeți 1 cană de amestec de ricotta peste fund. Aranjați 3 tăiței deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți 13/4 căni de amestec de ricotta peste tăiței. Aranjați 1 1/3 cană amestec de dovlecei peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De Toaletă
9
Se presară cu 1/2 cană de ciuperci și 1 cană de mozzarella. Se acoperă cu 3 tăiței, apoi 1 3/4 căni amestec de ricotta, jumătate din dovleceii rămași, 1/2 cană ciuperci și 1 cană mozzarella rămasă. Repetați cu tăiței, 1 3/4 căni amestec de ricotta, dovlecei rămași și ciuperci rămase. Se acoperă cu 3 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cuțit De Toaletă
10
Se întinde amestecul de ricotta rămas; se presară cu parmezan rămas. Acoperiți cu folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Coaceți lasagna, acoperită, 35 de minute. Descoperi; coaceți până se încălzește, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. (Lasagna poate fi asamblată cu o zi înainte și refrigerată.)