Lasagnan de suc de fructe Butternut prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 955 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna De Dovleac Prăjită, Lasagna De Dovleac Prăjită, și Lasagnan de dovleac prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja tare a dovlecelului. Tăiați aproximativ 1/2 inci de pe capetele superioare și inferioare, astfel încât să puteți seta fiecare secțiune a dovlecelului plat pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Placă De Tăiere
3
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele cu o lingură și tocați grosolan dovlecelul în bucăți de 1/2 inci. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Într-un bol, aruncați dovlecelul cu uleiul, Salvia, amestecul de condimente și 1 linguriță de sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Periere și Prăjire
4
Întindeți dovlecelul într-un singur strat pe foaia de copt. Prăjiți dovlecelul la cuptor până când este foarte moale și începe să se rumenească, 40 până la 50 de minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți dovlecelul din cuptor și piureul într-un robot de bucătărie cu nucșoară proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Proaspătă
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Într-un castron mare, amestecați piureul de dovlecei, ricotta, parmezanul, ouăle, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Acoperiți și refrigerați amestecul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Prin Tort
8 (U-12) Creveți
Cuțit De Toaletă
(Keebler)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți foile de lasagna până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scurgeți foile și întindeți-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Stropiți-le ușor cu ulei și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Pregătiți sosul: într-o cratiță mare, aduceți laptele la foc mic la foc mediu. Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați salvie și usturoi în unt, gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați făina și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Crenguță Rozmarin
12
Adăugați aproximativ 3 căni de lapte și bateți puternic pentru a preveni bulgări. Aduceți la fierbere, în timp ce bateți continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Adăugați laptele rămas și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Adăugați sarea, piperul și nucșoara. Reglați căldura la minim pentru a menține o fierbere lentă și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Scoateți cratița de pe foc. Face aproximativ 8 cupe.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
16
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci. Puneți o lingură de bechamel în vas și întindeți-o pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Polonic
18
Așezați un singur strat de foi de lasagna deasupra bechamelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
19
Întindeți o parte din amestecul de dovlecei uniform pe foile de lasagna și presărați aproximativ 2 linguri de brânză mozzarella și 1 lingură de parmezan ras deasupra. Repetați acest pas până când se folosesc toate ingredientele, începând cu 2 până la 3 linguri de bechamel pentru fiecare strat. Continuați să construiți straturile până când tigaia este plină la aproximativ 1/4 inci de sus. Terminați cu brânză și sos direct peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Taitei De Lasagna
Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Sos De Afine, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
21
Scoateți capacul și continuați să gătiți încă 15 minute până se rumenesc și se fierbe. Lăsați lasagna să se odihnească înainte de feliere.
22
Serviți cald.
23
Grind fenicul cu mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
24
Adăugați scorțișoara și sarea și continuați măcinarea. Sau se macină în râșniță de condimente pentru o măcinare aspră.