Lasagna De Dovlecei Fără Tăiței

Lasagna De Dovlecei Fără Tăiței
No-Noodle Zucchini Lasagnan este un fără gluten și primar rețetă cu 15 porții. Acest curs principal are 276 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5650 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci, vin, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Lasagna De Dovlecei Fără Tăiței, Lasagna De Dovlecei Fără Tăiței, și Lasagna de dovlecei fără tăiței.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie adâncă de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Feliați dovlecelul pe lungime în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Presărați ușor feliile cu sare; puneți deoparte să se scurgă într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Pentru a pregăti sosul de carne, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată și ardeiul negru într-o tigaie mare la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați piper verde și ceapă; gătiți și amestecați până când carnea nu mai este roz. Amestecați pasta de roșii, sosul de roșii, vinul, busuiocul și oregano, adăugând o cantitate mică de apă fierbinte dacă sosul este prea gros. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți sosul timp de aproximativ 20 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SosSos
ApăApă
CarneCarne
VinVin
6
Între timp, amestecați oul, ricotta și pătrunjelul împreună într-un bol până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru a asambla lasagna, întindeți 1/2 din sosul de carne în fundul tigaiei pregătite. Apoi strat 1/2 feliile de dovlecel, 1/2 amestecul de ricotta, tot spanacul, urmat de toate ciupercile, apoi 1/2 brânza mozzarella. Repetați stratificând sosul de carne rămas, feliile de dovlecel, amestecul de ricotta și mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CiuperciCiuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întindeți parmezanul uniform deasupra; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați folia; ridicați temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate22
Revista