Lasagna de curcan a lui Meghan

Lasagna de curcan a lui Meghan
Rețeta lasagna de curcan a lui Meghan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 6,93 USD pe porție. O porție conține 879 calorii, 85g de proteine, și 14g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de fete mari bucătărie mică. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de brânză ricotta container lg, spanac, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cookie-urile lui Meghan, Turcia Lasagna, și Turcia Lasagna.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista