Lasagna de ciuperci sălbatice și conopidă

Lasagna de ciuperci sălbatice și conopidă
Lasagna de ciuperci sălbatice și conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1051 calorii, 51G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.17 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânza de ricotta din lapte de oaie, roșiile de prune și sucurile lor, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 326 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, Rulouri de lasagna cu ciuperci în sos cremos de conopidă Gorgonzola, și Ragout de ciuperci sălbatice cu orez de conopidă (+Restaurantul Curtis Stone ' s SHARE) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați roșiile, rupându-le cu o lingură de lemn și busuiocul și gătiți până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Transferați într-un blender și piureul până se omogenizează; reveniți în cratiță și adăugați pătrunjelul, mierea, 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Faceți sosul de conopidă Mornay: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați floretele de conopidă și puneți-le într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Adăugați 1 1/2 căni de apă în tigaie, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Bateți făina și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Bateti in 4 cani de lapte, cresceti focul la mediu si aduceti la fierbere, amestecand; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Adăugați conopida, reduceți focul la minim și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
15
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță până se omogenizează. Se strecoară într-o cratiță curată și se aduce la foc mic la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
16
Bateți nucșoara, brânza și sarea și piperul după gust și gătiți 1 minut. Subțire cu o parte din restul de 1 cană de lapte, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
17
Faceți lasagna: înmuiați ciupercile porcini în 1 1/4 căni de apă clocotită, 30 de minute. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Adăugați tăiței de lasagna și gătiți 5 minute; scurgeți și clătiți sub apă rece. Pune deoparte. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Combinați ricotta, oul, 1/2 cană pătrunjel, 1 linguriță cimbru și 1/2 cană brânză romano într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
22
Adăugați ciupercile asortate și gătiți până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
23
Adăugați șalotele și gătiți până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
24
Scurgeți ciupercile porcini, rezervând lichidul, apoi tocați grosolan și adăugați în tigaie; gatiti 1 minut. Degajează cu lichidul de înmuiere porcini și gătește până se reduce complet, aproximativ 6 minute. Se amestecă restul de 2 lingurițe de cimbru și 1/4 cană de pătrunjel și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
25
Scoateți din căldură.
26
Pentru a asambla lasagna, puneți o parte din sosul de roșii într-un vas de copt de 10 pe 14 inci. Polonic pe o parte din sosul de conopidă; top cu 4 taitei. Se acoperă cu o parte din amestecul de ricotta, apoi o parte din amestecul de ciuperci, fontina și o parte din brânza romano rămasă. Condimentează cu sare și piper. Repetați pentru a face încă 3 straturi, terminând cu un strat de fidea, sos de conopidă și romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză FontinaBrânză Fontina
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
PolonicPolonic
27
Puneți vasul pe o foaie de copt, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți până la bule, încă 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
28
Scoateți din cuptor, presărați pătrunjel și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
29
Se servește cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
30
Sursă foto: Johnny Miller

Ingrediente

1capmăsline întregi coaptemăsline întregi coapte28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză fontina, rasă grosierăbrânză fontina, rasă grosieră22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat, plus mai mult pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat, plus mai mult pentru garnitură32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat3Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocat măruntcimbru proaspăt tocat mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin3cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2Bucăți de caramele Heath Bar1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher8creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat16taitei lasagnataitei lasagna680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci asortate, tocateciuperci asortate, tocate0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1miciCeapă spaniolă, tăiată finCeapă spaniolă, tăiată fin8creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii de prune și sucurile lorconserve de roșii de prune și sucurile lor1pinchVârf de fulgi de ardei roșuVârf de fulgi de ardei roșu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză romano rasăbrânză romano rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză romano rasăbrânză romano rasă2ceapă eșalotă, fin tăiată cubulețeceapă eșalotă, fin tăiată cubulețe454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză ricotta din lapte de oaiebrânză ricotta din lapte de oaie42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat1Ceapa galbena medie, tocatalapte integral, încălzitlapte integral, încălzit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Revista