Lasagna de ciuperci sălbatice și conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1051 calorii, 51G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.17 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânza de ricotta din lapte de oaie, roșiile de prune și sucurile lor, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 326 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, Rulouri de lasagna cu ciuperci în sos cremos de conopidă Gorgonzola, și Ragout de ciuperci sălbatice cu orez de conopidă (+Restaurantul Curtis Stone ' s SHARE) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați roșiile, rupându-le cu o lingură de lemn și busuiocul și gătiți până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Transferați într-un blender și piureul până se omogenizează; reveniți în cratiță și adăugați pătrunjelul, mierea, 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Faceți sosul de conopidă Mornay: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați floretele de conopidă și puneți-le într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Adăugați 1 1/2 căni de apă în tigaie, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Bateți făina și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Bateti in 4 cani de lapte, cresceti focul la mediu si aduceti la fierbere, amestecand; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Adăugați conopida, reduceți focul la minim și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
15
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță până se omogenizează. Se strecoară într-o cratiță curată și se aduce la foc mic la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
16
Bateți nucșoara, brânza și sarea și piperul după gust și gătiți 1 minut. Subțire cu o parte din restul de 1 cană de lapte, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
17
Faceți lasagna: înmuiați ciupercile porcini în 1 1/4 căni de apă clocotită, 30 de minute. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Adăugați tăiței de lasagna și gătiți 5 minute; scurgeți și clătiți sub apă rece. Pune deoparte. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Combinați ricotta, oul, 1/2 cană pătrunjel, 1 linguriță cimbru și 1/2 cană brânză romano într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
și Piper Portocaliu
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
20
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
22
Adăugați ciupercile asortate și gătiți până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
23
Adăugați șalotele și gătiți până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
24
Scurgeți ciupercile porcini, rezervând lichidul, apoi tocați grosolan și adăugați în tigaie; gatiti 1 minut. Degajează cu lichidul de înmuiere porcini și gătește până se reduce complet, aproximativ 6 minute. Se amestecă restul de 2 lingurițe de cimbru și 1/4 cană de pătrunjel și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
25
Scoateți din căldură.
26
Pentru a asambla lasagna, puneți o parte din sosul de roșii într-un vas de copt de 10 pe 14 inci. Polonic pe o parte din sosul de conopidă; top cu 4 taitei. Se acoperă cu o parte din amestecul de ricotta, apoi o parte din amestecul de ciuperci, fontina și o parte din brânza romano rămasă. Condimentează cu sare și piper. Repetați pentru a face încă 3 straturi, terminând cu un strat de fidea, sos de conopidă și romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
și Piper Portocaliu
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Măsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză Fontina
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Polonic
27
Puneți vasul pe o foaie de copt, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți până la bule, încă 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
28
Scoateți din cuptor, presărați pătrunjel și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
29
Se servește cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.