Lasagna de anghinare și ciuperci
Rețeta de anghinare și lasagna de ciuperci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $2.86 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină universală, vermut, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Cu Ciuperci De Anghinare, Lasagna Cu Ciuperci-Anghinare, și Lasagna bogată de anghinare și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și usturoiul; saut până când ciupercile eliberează sucuri și încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Adăugați anghinare și vermut. Gatiti pana cand lichidul este absorbit, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați făină; se amestecă 1 minut. Treceți treptat în lapte. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sosul se îngroașă și acoperă ușor lingura, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se amestecă 1 1/2 căni de parmezan. Condimentează după gust cu sare, piper și nucșoară măcinată.
Întindeți 2/3 cană de sos B-chamel pe fundul vasului de copt din sticlă de 13x9x2 inci. Top cu fidea suficient pentru a acoperi partea de jos a vasului.
Întindeți 1/4 din amestecul de anghinare. Lingura 2/3 cana B sos de Kamel peste. Top B 8chamel cu 1/4 de mozzarella.
Se presară cu 3 linguri Parmezan. Acoperiți cu suficiente tăiței pentru a acoperi. Repetați stratificarea de încă 3 ori, terminând cu un strat de tăiței, apoi rămânând B-chamel.
Se presară cu parmezan rămas. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se dă la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți lasagna acoperită cu folie 1 oră (sau 1 oră 15 minute dacă este răcită).
Îndepărtați folia. Creșteți temperatura la 450 de grade F.
Coaceți lasagna până devine aurie deasupra, cu aproximativ 10 minute mai mult.