Lasagna cu spanac și ciuperci
Lasagna cu spanac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 9 și costă $5.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, brânză ricotta parțial degresată, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Lasagna Cu Ciuperci Și Spanac, Lasagna cu ciuperci și spanac, și Lasagna cu ciuperci și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taitei de lasagna conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ciuperci; saut 3 minute.
Adăugați nucșoară și usturoi; saut 5 minute. Pune deoparte.
Combinați ricotta, spanacul, 1/4 cană parmezan, condimente italiene, piper și albușuri de ou; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți 1/2 cană de sos marinara în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței de lasagna peste sos; se acoperă cu jumătate din amestecul de brânză ricotta, jumătate din amestecul de ciuperci, 1 1/2 căni de sos și 1 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile, terminând cu tăiței.
Întindeți 1/2 cană de sos peste tăiței.
Acoperiți și coaceți la 375 timp de 40 de minute. Descoperi; se presară cu restul de 1 cană de brânză mozzarella și restul de 2 linguri de parmezan; coaceți 10 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Garnisiți cu frunze de oregano, dacă doriți.