Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați spanacul, Ricottanul și dovleacul Lasagnan. Această rețetă servește 15 și costă 1,0 USD pe porție. Acest fel principal are 224 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, bulb de fenicul, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Lasagna Cu Tigaie Cu Spanac-Ricotta, Lasagna Cu Ricotta, Spanac, Nuci Și Rucola, și Lasagna Cu Aragaz Lent Cu Ricotta Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o cratiță cu 1/2 inch de apă, apoi adăugați bucăți de dovleac. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și aburiți până când dovleacul este foarte fraged, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge dovleacul, apoi se pasează cu 1 lingură de unt, scorțișoară; sare și piper după gust, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Hârtie De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Bateți făina și gătiți, amestecând continuu, până când pasta începe să devină aurie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Bateți laptele treptat, astfel încât să nu se formeze bulgări. Aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați frunzele de dafin și reduceți focul la scăzut sau cald. Se lasă să se gătească ușor timp de 10 până la 15 minute, amestecând frecvent, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, feniculul și usturoiul; gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc. Răzuiți amestecul într-un castron mare și amestecați bine cu brânză ricotta și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Folosind aceeași tigaie, încălziți încă 1 lingură de ulei de măsline la foc mare. Carne de vită măcinată în ulei, amestecând bine pentru a se rupe în bucăți mici. Odată rumenit, reduceți focul la mediu-mic și turnați excesul de grăsime. Se amestecă pasta de roșii și piureul de roșii. Se fierbe ușor până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de lasagna de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Căptușiți fundul vasului de lasagna cu 4 tăiței, nu vă suprapuneți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Întindeți amestecul de ricotta uniform peste tăiței, apoi presărați cu 1/3 din parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Kilograme De Mure (aproximativ
13
Așezați încă 4 tăiței deasupra ricottei, apoi întindeți uniform cu piureul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Kilograme De Mure (aproximativ
14
Așezați restul de 4 tăiței deasupra dovleacului și acoperiți cu sosul de roșii; se presară cu încă 1/3 din parmezan. Se amestecă sosul alb până se omogenizează, apoi se aruncă frunzele de dafin; se toarnă sosul peste lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Așezați vasul de lasagna pe o foaie de copt căptușită cu folie (pentru a prinde orice scurgeri).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
17
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tăiței s-au înmuiat, iar sosul alb a devenit bubuit și maro auriu, aproximativ 30 de minute.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.