Spanacul Lasagnan III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 469 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3127 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, sos de paste cu roșii, tăiței lasagna și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 84%. Rețete similare includ Cea Mai Bună Lasagna Cu Spanac, Lasagna Cu Spanac, și Lasagna Cu Spanac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați tăiței lasagna și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
4
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți ciupercile, ceapa și usturoiul în ulei de măsline până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se scurge excesul de lichid și se răcește. Se fierbe spanacul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Scurgeți, apoi stoarceți excesul de lichid. Se toacă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Combinați brânza ricotta, brânza Romano, spanacul, sarea, oregano, busuiocul, piperul și oul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
și Piper Portocaliu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați amestecul de ciuperci răcit. Bateți cu un mixer electric la viteză mică timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
9
Așezați 5 tăiței de lasagna în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Întindeți o treime din amestecul de brânză/spanac peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
11
Presărați 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Întindeți 1 cană de sos de paste peste brânză. Repetați stratificarea de 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
13
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 1 oră. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.