Lasagna cu fructe de mare II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructe de mare Lasagnan II. Această rețetă face 12 porții cu 556 calorii, 41G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 951 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză, sosul de paste, brânza ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Lasagna Cu Fructe De Mare, Lasagna Cu Fructe De Mare, și Lasagna Cu Fructe De Mare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Sautee usturoi și ciuperci pana cand se inmoaie.
Se toarnă în 2 borcane sos Alfredo. Se amestecă creveții, scoicile și carnea de crab. Se fierbe la foc mic 5 până la 10 minute sau până se încălzește. Într-un castron mediu, combinați brânza ricotta, oul și piperul.
Într-un vas de copt de 9x13 inch, strat fidea, amestec de ricotta, amestec Alfredo și brânză mărunțită. Repetați straturile până când sunt utilizate toate ingredientele, asigurându-vă că există brânză mărunțită pentru blat.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Acoperiți și coaceți 15 minute.