Lasagna cu creveți și Ravioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan cu creveți și Ravioli. Această rețetă face 8 porții cu 558 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână amestec de șase brânzeturi, creveți, ravioli umplute cu brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ravioli Lasagna, Ravioli Lasagna, și Ravioli Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Se amestecă bulionul de legume * în sosul Alfredo.
Se toacă spanacul și se aruncă cu pesto într-un castron.
Puneți o treime din amestecul de sos (aproximativ 1/2 cană) într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se acoperă cu jumătate de amestec de spanac. Aranjați jumătate de ravioli într-un singur strat peste amestecul de spanac.
Presărați creveți peste ravioli. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu amestecul de sos rămas.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză mărunțită și se coace 5 până la 8 minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Se presară cu boia de ardei înainte de servire.
* Supa de pui poate fi înlocuită.
Notă: Am testat cu sos Bertolli Alfredo cu parmezan îmbătrânit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.