Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, lasagna cu ciuperci cu carne ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 744 de calorii , 21 g de proteine și 56 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 2,74 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, frunze de cimbru, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 65% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lasagna cu carne picant , Lasagna cu carne iute și Lasagna cu carne picant .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți un gratar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inchi. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
Bețișoare De Acadele (4 Inchi/10 Cm Lungime)
3
Sos: Într-o cratiță de 2 litri, topește untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, Uscati
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
4
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Adaugati treptat laptele caldut, amestecand continuu pentru a preveni formarea cocoloaselor. Se fierbe la foc mediu, amestecând constant, până când sosul este gros și neted, aproximativ 8 minute (nu lăsați amestecul să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pera Bosc, Curatata De Coaja Si Taiata Felii Subtiri
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
1-1/2 Cani De Piersici Feliate Congelate, Decongelate Sau 1 Pachet De Zmeura Indulcita Congelata, Dezghetata, Nescurcata
Echipamente pe care le vei folosi
Salata Goya Si Condimente De Legume
5
Luați tigaia de pe foc și adăugați brânzeturile și nucșoara. Se amestecă până când brânzeturile s-au topit și sosul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
6
Adăugați prosciutto, 1 lingură sare și 2 lingurițe piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
Savuros, Optional
7
Umplutură: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, Uscati
Smantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
8
Adăugați ceapa, asezonați cu sare și piper, după gust, și gătiți, amestecând frecvent până când se înmoaie, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză Colby
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
9
Adăugați usturoiul și gătiți până devine aromat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Pâine De Porumb De O Zi, Mărunțită
10
Se adauga ciupercile, rozmarinul si cimbrul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt aurii si lichidul s-a evaporat, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză Colby
Bloc De Brânză Colby
Gât De Pui
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
11
Adăugați 1 lingură sare și 2 lingurițe piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
Savuros, Optional
12
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Fiecare Nucșoară și Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Linguriță De Salvie Proaspătă Tocată Sau De Salvie Uscată
13
Adăugați tăițeii și gătiți până când sunt fragezi, dar încă fermi la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (6 Uncii) Brânză Mozzarella Feliată Sau Mărunțită
14
Scurgeti si puneti deoparte.
15
Pentru a asambla lasagna: puneți 1/2 cană de sos peste fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
Polonic
16
Așezați 3 tăiței de paste deasupra. Peste paste se pune 1/2 din amestecul de ciuperci. Peste amestecul de ciuperci se pune 1 cană de sos și se mai pune 3 tăiței deasupra. Repetați straturile folosind amestecul de ciuperci rămas, 1 cană de sos și restul de 3 tăiței. Acoperiți cu sosul rămas și stropiți cu 1 cană de brânză mozzarella afumată și 1/2 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Bloc De Brânză Colby
Sos Cremos De Salată Italiană Sau Parmezan
1 Pachet (6 Uncii) Brânză Mozzarella Feliată Sau Mărunțită
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
17
Stropiți blatul cu ulei de măsline și coaceți până când blatul devine auriu și umplutura clocotește aproximativ 35 până la 40 de minute.
Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.