Lasagna Cu Brânză Cremă

Lasagna Cu Brânză Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crema de brânză Lasagnan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,19 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, sos de roșii, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 15 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna Cremoasă De Pui Și Cremă De Brânză, Mini prăjituri cu brânză cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Lasagna De Înghețată.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista