Lasagna cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 768 calorii, 51G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sos de roșii, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Cu Aragaz Lent, Lasagna Cu Aragaz Lent, și Lasagna Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de vită brună, ceapă și usturoi într-o tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați sos de roșii, pastă de roșii, apă, sare și oregano; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Sos De Roșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Strat 1/3 sos de carne, 1/2 tăiței lasagna nefierte (rupte pentru a se potrivi aragazului lent) și 1/2 amestec de brânză într-un aragaz lent. Repetați straturile, terminând cu sos de carne. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 5 ore.