Lasagna Cremoasă De Cartofi

Lasagna Cremoasă De Cartofi
Lasagna cremoasă de cartofi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 344 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.56 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, brânză elvețiană, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lasagna Cremoasă De Cartofi, Lasagna Cremoasă De Anghinare, și Lasagna Cremoasă De Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mediu, amestecați sosul Alfredo și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Întindeți 1/4 cană de sos în fundul vasului de copt. Apoi puneți 1/3 din cartofi peste sosul din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Se presară cu 1 lingură de parmezan și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5
Într-un castron mediu separat, combinați șunca, broccoli și 1 1/2 căni de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă bine și se întinde 1/3 din acest amestec peste cartofii din vasul de copt. Apoi acoperiți cu un alt strat de cartofi, urmat de amestecul de șuncă, completând în cele din urmă toate cu restul de brânză elvețiană și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ardei ArbolArdei Arbol
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
7
Se toarnă sosul Alfredo rămas peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
8
Acoperiți și coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 de minute, apoi descoperiți și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute suplimentare sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
9
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista