Lasagna clasică a lui Grif

Lasagna clasică a lui Grif
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați Lasagnan de la școala Veche a lui Grif. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 700 de calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, brânză ricotta, vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Lasagna clasică cu sos bolognez, Mini Taco Pizza Bites și o vizită înapoi la școală la Staples înapoi la Centrul școlar, și Lasagna de Pollo con Champi (Lasagna cu pui și ciuperci) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit1Bucăți de caramele Heath BarApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1pachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri6frunze proaspete de busuioc (tăiate în panglici)frunze proaspete de busuioc (tăiate în panglici)2crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit3cuișoareusturoi (tocat)usturoi (tocat)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1Oreos dublu umplut1 lingurita branza Romano maruntita1 lingurita branza Romano maruntita4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet fidea lasagnapachet fidea lasagna6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mozzarella (divizată)mozzarella (divizată)0Bucăți de caramele Heath Bar1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)0Bucăți de caramele Heath Barumărumăr1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras (divizat)parmezan proaspăt ras (divizat)0parmezan rasparmezan ras12creveți și cu vene1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt12creveți și cu venepâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sos de spaghete preparatsos de spaghete preparat

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagna. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic care se transformă în catifelare catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Revista