Lasagna-Ciuperci Umplute
Ciupercile umplute cu Lasagna ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 284 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 1,91 USD pe porție. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți brânză de caș, carne de vită măcinată, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci, Turcia Lasagna cu spanac și ciuperci – 6 puncte, și Lasagna cu ciuperci, rosii si sos de Camel B.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 8x8 inci cu spray de gătit.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie la foc mediu, rupand-o in timp ce se gateste, pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Amestecați împreună brânza de căsuță, oul, ceapa verde, pătrunjelul și sarea și piperul într-un bol până când amestecul este bine combinat. Se amestecă carnea de vită măcinată gătită.
Așezați ciupercile, părțile goale în sus, aproape împreună în vasul de copt pregătit. Lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură de brânză în cavitatea fiecărei ciuperci și lăsați umplutura rămasă să se revărseze între ciuperci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura de brânză este setată, aproximativ 15 minute.
Scoateți vasul din cuptor și întindeți sosul de paste uniform peste ciuperci.
Presărați un strat uniform de brânză mozzarella peste sos, întoarceți vasul la cuptor și fierbeți până când brânza clocotește și începe să se rumenească, încă aproximativ 5 minute.
Lăsați ciupercile să stea cu 5 minute înainte de servire.