Lasagna-Ciuperci Umplute

Lasagna-Ciuperci Umplute
Ciupercile umplute cu Lasagna ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 284 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 1,91 USD pe porție. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți brânză de caș, carne de vită măcinată, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci, Turcia Lasagna cu spanac și ciuperci – 6 puncte, și Lasagna cu ciuperci, rosii si sos de Camel B.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 8x8 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie la foc mediu, rupand-o in timp ce se gateste, pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Amestecați împreună brânza de căsuță, oul, ceapa verde, pătrunjelul și sarea și piperul într-un bol până când amestecul este bine combinat. Se amestecă carnea de vită măcinată gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați ciupercile, părțile goale în sus, aproape împreună în vasul de copt pregătit. Lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură de brânză în cavitatea fiecărei ciuperci și lăsați umplutura rămasă să se revărseze între ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura de brânză este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți vasul din cuptor și întindeți sosul de paste uniform peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Presărați un strat uniform de brânză mozzarella peste sos, întoarceți vasul la cuptor și fierbeți până când brânza clocotește și începe să se rumenească, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați ciupercile să stea cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista