Rețeta Lasagna bietul om al mamei ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Acest curs principal are 217 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 98 de cenți pe porție. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, tăiței largi, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Mama lui PBJ baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Se fierbe fidea până când fierte prin încă ferm la muscatura, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Gătiti carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu, rupând carnea în bucăți în timp ce gătește, până când carnea de vită se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă în sosul de roșii; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
5
Bateți crema de brânză într-un bol până se omogenizează. Amestecați brânza de căsuță, smântâna, ceapa verde și ardeiul verde în crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Strat jumătate de tăiței gătite în fundul vasului de copt pregătit; se acoperă cu amestecul de brânză, se lasă pe tăiței cu linguri și se întinde peste tăiței. Acoperiți cu jumătatea rămasă a tăiței și întindeți amestecul de carne deasupra într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este bulbucată, aproximativ 40 de minute.