Lasagna bietului om al mamei

Lasagna bietului om al mamei
Rețeta Lasagna bietul om al mamei ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Acest curs principal are 217 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 98 de cenți pe porție. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, tăiței largi, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Mama lui PBJ baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Se fierbe fidea până când fierte prin încă ferm la muscatura, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Gătiti carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu, rupând carnea în bucăți în timp ce gătește, până când carnea de vită se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă în sosul de roșii; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
5
Bateți crema de brânză într-un bol până se omogenizează. Amestecați brânza de căsuță, smântâna, ceapa verde și ardeiul verde în crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Strat jumătate de tăiței gătite în fundul vasului de copt pregătit; se acoperă cu amestecul de brânză, se lasă pe tăiței cu linguri și se întinde peste tăiței. Acoperiți cu jumătatea rămasă a tăiței și întindeți amestecul de carne deasupra într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este bulbucată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista