Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco )
Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de lapte, făină, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), Lasagna Roșie, Albă Și Verde, și Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Gătiți șalotele în unt într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați făină și gătiți la foc mic, amestecând cu o lingură de lemn, 3 minute.
Adăugați nucșoară, apoi bateți încet laptele și bulionul. Se aduce la fierbere, amestecand, apoi se fierbe, amestecand ocazional, doar până când sosul Ușor straturi înapoi de lingură, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se răcește la cald, amestecând ocazional. Se amestecă ouăle, Marsala, sarea de mare, 1/2 linguriță de piper și 1/2 cană de brânză.
Întindeți aproximativ 1 1/4 căni de sos pe fundul unui vas de copt de 11 x 8 inci. Acoperiți cu un strat de 3 foi de lasagne. Repetați stratificarea de încă 3 ori, apoi acoperiți cu sosul rămas și restul de 1/2 cană de brânză.
Coaceți, neacoperit, până se rumenesc, 45 până la 55 de minute.
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit (odată răcit).