Lasagna albă cu cârnați de curcan picant și ciuperci
Lasagna alb cu cârnați de curcan picant și ' ciuperci ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.82 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 988 calorii, 69G de proteine, și 42G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci cu buton, ricotta cu lapte, dovlecel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați de curcan-lasagna de spanac cu sos picant de roșii, Lasagna Cu Cârnați De Curcan, și Lasagna cu cârnați de curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru sosul alb: aduceți o cratiță medie la foc mic-mediu și adăugați untul. Odată ce untul s-a topit, amestecați făina cu o lingură de lemn; gătiți timp de 2 minute (nu lăsați să se coloreze).
Se adaugă laptele și se aduce la fierbere, continuând să se amestece. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 minut.
Scoateți cratița de pe foc.
Adăugați parmezanul, amestecând pentru a încorpora. Condimentează cu sare și piper.
Pentru lasagna: într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și gătiți cârnații de curcan până abia încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați ciupercile și continuați să se soteze până se rumenesc și curcanul este gătit, 4 până la 6 minute suplimentare. Condimentează cu sare kosher, piper și usturoi granulat. Se amestecă bine, apoi se oprește focul și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un bol mic de amestecare, combinați ricotta, oul, parmezanul, aproximativ 1/2 linguriță de sare grosieră și câteva runde de piper crăpat.
Întindeți 1/4 cană de sos alb în fundul unui vas de copt nereactiv de 9 pe 13 inci. Începeți stratificarea cu 3 tăiței, urmată cu aproximativ 1 cană amestec de ricotta.
Strat aproximativ jumătate din dovlecel uniform peste ricotta. Urmați cu jumătate de cârnați de curcan și ciuperci, terminând cu 1 cană de sos alb.
Se presară cu 1/3 din mozzarella. Repet. Topiți al doilea strat cu 4 tăiței, sos alb și presărați cu mozzarella rămasă.
Coaceți, acoperit cu folie, timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și scoateți capacul foliei.
Încălziți broilerul la temperatura maximă. Se fierbe până când brânza se rumeneste și se fierbe, aproximativ 1 minut.
Garnisiți cu pătrunjelul.