Lasagna Al Forno

Lasagna Al Forno
Lasagnan Al Forno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 834 calorii, 42G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, parmezanul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pompelmo al forno, Lasagne Al Forno, și Pastan Al Forno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti taiteii de lasagna in multa apa sarata clocotita pana cand este pliabila si abia frageda, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Scurgeți bine tăiței, acoperiți cu ulei de măsline păstrați-le umede și ușor de lucrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se sotează la foc mediu, ceapă, usturoi și ierburi. Gatiti 5 minute. Carne de vită brună și cârnați până nu mai sunt roz, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Scurgeți grăsimea într-un recipient mic și aruncați-o. Se amestecă complet pasta de roșii. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Într-un bol de amestecare, combinați ricotta, pătrunjelul și oregano. Se amestecă ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Prin TortPrin Tort
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Se adaugă parmezanul, se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
9
Pentru a asambla lasagna: înveliți fundul unei tigaie de 13 pe 9 inci cu o oală plină cu sos de roșii. Aranjați 4 tăiței pe lungime într-un strat ușor suprapus pe Sos. Apoi, aliniați fiecare capăt al tigaiei cu un tăiței de lasagna. Aceasta formează un guler care ține în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Întindeți 1/2 din amestecul de carne peste paste. Dollop 1/2 din amestecul de ricotta peste carne, întins pe margini cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Presărați 1/2 din mozzarella deasupra ricottei. Se acoperă cu o ladă plină de sos de roșii, răspândită uniform. Repetați cu următorul strat de fidea, carne, brânzeturi și sos. Ultimul strat superior cu tăiței, sos și mozzarella mărunțită și parmezan. Atingeți tigaia pentru a forța bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Prin TortPrin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Lăsați lasagna să se odihnească 30 de minute, astfel încât tăiței să se așeze și să se taie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
15
Tăiați în pătrate de 2 inci și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Revista