Lasagna

Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan. Pentru $5.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1122 calorii. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ricotta, cârnați în vrac, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), și Lasagna di Carnevale a Angelinei (Lasagna pentru carnaval) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Loturi de lucru, gătiți tăiței de lasagna până când sunt moi și pliabile, dar nu șchiopătate, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți pastele din apa clocotită și așezați-le pe o tavă pentru a se răci. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
4
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc și se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
6
Scoateți din tigaie și rezervați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Ștergeți grăsimea din tigaie și adăugați ulei de măsline nou împreună cu 2 căței de usturoi și un vârf de ardei roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul devine auriu și foarte aromat, scoateți-l de pe foc și aruncați-l. Aruncați ciupercile și condimentați-le cu sare. Gatiti ciupercile pana cand sunt moi si ofilite si maro inchis, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți din tigaie și rezervați. Repetați acest proces cu usturoiul rămas și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Într-un castron mic, combinați ricotta, 1/2 Parmigiano-Reggiano, ouăle și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BusuiocBusuioc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se amestecă pentru a se combina bine și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
În partea de jos a unui vas de copt de 9 x 13 inci, adăugați câteva linguri de sos și întindeți-le într-un strat uniform. Aranjați un strat de tăiței lasagna pentru a acoperi complet sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Întindeți 1/3 din amestecul de ricotta peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PastePaste
14
Așezați un strat de paste care merge în cealaltă direcție ca primul strat (acest lucru va oferi puțin mai multă stabilitate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
15
Întindeți un strat ușor de sos pe paste și presărați 1/3 din cârnați peste sos, repetați acest proces cu 1/3 din ciuperci și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CârnațiCârnați
SosSos
PastePaste
16
Presărați un strat de mozzarella și o parte din Parmigiano-Reggiano rămas peste legume. Repetați aceste straturi până când toate ingredientele au fost consumate sau tigaia este plină. Asigurați-vă că există un strat de paste deasupra acoperit cu sos și presărat cu mozzarella și Parmigiano. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
17
Așezați lasagna pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până când lasagna este fierbinte și bulboasă, aproximativ 1 oră 15 minute, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
18
Lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de feliere.
19
Notă: pentru felierea optimă, faceți și coaceți lasagna cu o zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Încălziți-l din nou înainte de a tăia.
21
Înveliți o oală mare cu ulei de măsline și adăugați pancetta. Aduceți oala la foc mediu-mare și gătiți pancetta timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
22
Adăugați ceapa, condimentați generos cu sare și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti ceapa timp de 6 pana la 7 minute, amestecand frecvent; ceapa trebuie să devină foarte moale și aromată, dar să nu aibă culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
SareSare
23
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
24
Treceți roșiile printr-o moară de alimente. Asigurați-vă că treceți toată pulpa prin găuri lăsând doar tulpinile și semințele și asigurați-vă că răzuiți pulpa de pe fundul Morii alimentare. Astea sunt toate chestiile cu bani mari!
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
25
Adăugați roșiile în oală și clătiți una dintre conservele goale de roșii cu apă și adăugați acea apă în oală (aproximativ 2 până la 3 căni). Condimentează generos cu sare și gustă-l; roșiile iau multă sare. Condimentează în pași pentru bebeluși și gustă fiecare pas din drum. Gatiti sosul timp de 2 pana la 3 ore, amestecand ocazional si gustand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
26
Folosiți sosul imediat pe paste sau pentru orice altă nevoie de sos de roșii. Acest sos poate fi, de asemenea, răcit și păstrat la frigider pentru câteva zile sau îngheață foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
PastePaste
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista