Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan. Pentru $5.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1122 calorii. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ricotta, cârnați în vrac, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), și Lasagna di Carnevale a Angelinei (Lasagna pentru carnaval) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Loturi de lucru, gătiți tăiței de lasagna până când sunt moi și pliabile, dar nu șchiopătate, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți pastele din apa clocotită și așezați-le pe o tavă pentru a se răci. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
4
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc și se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
6
Scoateți din tigaie și rezervați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Ștergeți grăsimea din tigaie și adăugați ulei de măsline nou împreună cu 2 căței de usturoi și un vârf de ardei roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul devine auriu și foarte aromat, scoateți-l de pe foc și aruncați-l. Aruncați ciupercile și condimentați-le cu sare. Gatiti ciupercile pana cand sunt moi si ofilite si maro inchis, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ciuperci
Ulei De Măsline
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți din tigaie și rezervați. Repetați acest proces cu usturoiul rămas și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Într-un castron mic, combinați ricotta, 1/2 Parmigiano-Reggiano, ouăle și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză Ricotta
Busuioc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se amestecă pentru a se combina bine și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
În partea de jos a unui vas de copt de 9 x 13 inci, adăugați câteva linguri de sos și întindeți-le într-un strat uniform. Aranjați un strat de tăiței lasagna pentru a acoperi complet sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Întindeți 1/3 din amestecul de ricotta peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Paste
14
Așezați un strat de paste care merge în cealaltă direcție ca primul strat (acest lucru va oferi puțin mai multă stabilitate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
15
Întindeți un strat ușor de sos pe paste și presărați 1/3 din cârnați peste sos, repetați acest proces cu 1/3 din ciuperci și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cârnați
Sos
Paste
16
Presărați un strat de mozzarella și o parte din Parmigiano-Reggiano rămas peste legume. Repetați aceste straturi până când toate ingredientele au fost consumate sau tigaia este plină. Asigurați-vă că există un strat de paste deasupra acoperit cu sos și presărat cu mozzarella și Parmigiano. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
17
Așezați lasagna pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până când lasagna este fierbinte și bulboasă, aproximativ 1 oră 15 minute, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
18
Lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de feliere.
19
Notă: pentru felierea optimă, faceți și coaceți lasagna cu o zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
Încălziți-l din nou înainte de a tăia.
21
Înveliți o oală mare cu ulei de măsline și adăugați pancetta. Aduceți oala la foc mediu-mare și gătiți pancetta timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
22
Adăugați ceapa, condimentați generos cu sare și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti ceapa timp de 6 pana la 7 minute, amestecand frecvent; ceapa trebuie să devină foarte moale și aromată, dar să nu aibă culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Sare
23
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
24
Treceți roșiile printr-o moară de alimente. Asigurați-vă că treceți toată pulpa prin găuri lăsând doar tulpinile și semințele și asigurați-vă că răzuiți pulpa de pe fundul Morii alimentare. Astea sunt toate chestiile cu bani mari!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Semințe
25
Adăugați roșiile în oală și clătiți una dintre conservele goale de roșii cu apă și adăugați acea apă în oală (aproximativ 2 până la 3 căni). Condimentează generos cu sare și gustă-l; roșiile iau multă sare. Condimentează în pași pentru bebeluși și gustă fiecare pas din drum. Gatiti sosul timp de 2 pana la 3 ore, amestecand ocazional si gustand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sos
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
26
Folosiți sosul imediat pe paste sau pentru orice altă nevoie de sos de roșii. Acest sos poate fi, de asemenea, răcit și păstrat la frigider pentru câteva zile sau îngheață foarte bine.