Langustină Fettuccină I

Languste Fettuccine I este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 477 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cozi de languste, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza jumătate & jumătate crema ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Langustină Fettuccină, Langustină Fettuccină I, și Languste Velveeta Fettuccine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa, ardeiul gras, telina si usturoiul in unt pana cand ceapa este frageda. Amestecați făina și gătiți timp de 5 până la 10 minute, amestecând frecvent. Se amestecă languste. Acoperiți și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, amestecând des.
Se amestecă brânza procesată, jumătate și jumătate, condimentele Cajun și ardeiul cayenne. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana la al dente; se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt un vas de copt 9x13 inch. Se amestecă taiteii în amestecul de languste; se toarnă în vasul pregătit și se presară cu parmezan.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 20 de minute sau până când este fierbinte și bubuit.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Langustele funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.