Lahmajoon
Lahmajoon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 251 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ceapă, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lahmajoon (Pizza Armeană).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați drojdia uscată activă, 1 lingură de zahăr și 1/2 cană de apă caldă. Se lasă să stea aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea, 3 linguri de scurtare, zahărul rămas, apa rămasă și preparatul de drojdie. Frământați până se omogenizează. Folosiți scurtarea rămasă pentru a îndepărta orice aluat lipit de părțile laterale ale bolului și pentru a îndepărta aluatul de pe degete. Acoperiți cu un prosop și așezați-l într-o locație caldă până când s-a dublat în dimensiune, aproximativ 2 până la 3 ore.
Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită măcinată, roșiile, ceapa, pătrunjelul, ardeiul gras verde, sarea, ardeiul cayenne și piperul negru. Se răcește la frigider până este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Făinați ușor o foaie mare de copt.
Pe o suprafață ușor înmuiată, formați aluatul în 12 bile. Separați fiecare minge în jumătate.
Rotiți jumătățile în bile.
Așezați bilele pe foaia de copt pregătită. Se lasă să stea aproximativ 10 minute.
Rotiți bilele în cercuri cu diametrul de 7 inci.
Întindeți aproximativ 1 1/2 linguri amestec de carne peste fiecare cerc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 până la 20 de minute sau până când carnea de vită nu mai este roz și aluatul este ușor rumenit.