Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de fasole tortilla de pui la sud de graniță. O porție conține 686 calorii, 44G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.52 pe portie. Un amestec de scorțișoară măcinată, ulei de canolan, fasole pinto de la bush și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ La sud de caserola de pui de frontieră, La sud de caserola de ou de frontieră, și Tigaie de pui și paste la sud de graniță.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați puiul, usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se scoate de pe foc și se amestecă în boabele de rinichi de la BUSH, fasolea pinto de la BUSH, fasolea neagră de la BUSH, chilies verde, roșii, porumb, condimente taco, chimen, scorțișoară, sare condimentată, piper, smântână și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Fasole Pinto
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Hârtie De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Transferați într-un vas de copt uns de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Presărați brânză și măsline deasupra. Acoperiți cu folie de aluminiu sau un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 15 minute suplimentare sau până când se încălzește și brânza se topește.