La Escuelita: Incubatorul de vinuri din Baja Mexic
Lan Escuelita: Incubatorul de vin din Baja Mexico ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați sifon de club, cuburi de gheață, Sirah minion foarte tânăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tomatillo Salsan și Festivalul de mâncare și vin Ixtapa / Zihua, Mexic, Înghițitură din Mexic, și Regina Mexicului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți ușor cuișoarele și așezați-le cu vinul în paharul de halbă al unui agitator din Boston. Puneți amestecul deoparte aproximativ 10 minute pentru a infuza aromele.Umpleți partea metalică a unui agitator Boston 2/3 plin cu cuburi de gheață medii.
Se toarnă amestecul de vin (inclusiv cuișoarele) peste gheață, apoi se acoperă agitatorul cu paharul de halbă. Se agită energic până se răcește bine; aproximativ 20 de secunde. Desfaceți paharul de halbă și folosiți o strecurătoare de păducel pentru a strecura lichidul din agitator în paharul umplut cu gheață; este bine dacă în turnare sunt incluse bucăți de cuișoare crăpate și cioburi de gheață.
Adăugați soda club și mezcal (dacă utilizați). Se amestecă energic cu o lingură de bar cu mâner lung.
Servește.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...