Kumquat-marmeladă de rozmarin cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Kumquat-marmeladă de rozmarin cu brânză de capră. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $3.06 pe portie. O porție conține 470 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, rozmarin, kumquats și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brunch de duminică: pâine prăjită cu marmeladă Kumquat și brânză de capră, Marmeladă Kumquat, și Marmeladă De Miere Kumquat.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați apa și zahărul și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați kumquats feliate, boabe de piper negru și crenguță de rozmarin. Se amestecă bine, apoi se fierbe până când kumquats încep să devină translucide și lichidul s-a redus la un sirop, 10 până la 15 minute.
Când ați terminat, opriți focul și îndepărtați crenguța de rozmarin.
Adăugați rozmarinul tocat și amestecați bine. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească, aproximativ 15 minute.
Întindeți 1 1/2 linguri de brânză de capră deasupra fiecărei felii de pâine prăjită.
Adăugați o parte din marmeladă și serviți.