Kumla originală de la mama

Kumla originală de la mama
Kumla original de la mama ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 400 de calorii , 25 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați făină, cartofi rumeni, șuncă neafumată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este destul de bun. Original Caesar , Original Martini și The Original Beauty sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți șunca într-o oală mare de supă (dimensiunea de cel puțin 10 litri) și turnați 16 până la 20 de căni de apă pentru a acoperi. Aduceți apa la fiert, reduceți focul și fierbeți șunca pentru a face un bulion bogat, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți șunca și îndepărtați orice spumă de pe bulion. Adăugați 1 linguriță de sare (sau după gust) în bulion, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Pune cartofii într-un castron mare și folosește mâinile foarte umede pentru a amesteca făina universală, făina integrală, praful de copt și 1 linguriță de sare pentru a face un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți bulionul de șuncă la fierbere plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Pune un vas cu apă lângă aragaz. Cu mâinile foarte umede, strângeți aproximativ 2/3 de cană de aluat și apăsați o bucată de slănină în centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Rulați aluatul într-o minge de aproximativ 2 1/2 inci în diametru și introduceți kumla în bulionul care fierbe de-a lungul oalei. Nu le scăpați în mijlocul bulionului pentru a evita stropirea cu bulionul fierbinte. Repetați cu aluatul rămas, folosind vasul cu apă pentru a vă menține mâinile foarte umede, până când toate găluștele au fost adăugate în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 15 minute, apoi folosiți o lingură sau o spatulă pentru a ridica ușor toate găluștele blocate de pe fundul oalei. Acoperiți din nou oala și fierbeți găluștele timp de aproximativ 1 oră. Vor pluti până la vârful bulionului în timp ce se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Ridicați ușor kumla din bulion cu o lingură cu fantă și stivuiți-le într-un castron pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se presara cu sare si piper inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Papet del Mas Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Papet del Mas Brut
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții25
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista