Kugelis
Kugelis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 522 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 113 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartofi roșii, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. F. Unt o tigaie de copt de 8 x 8 inch. Radeți cartofii pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie și puneți cartofii răzuți într-un castron cu apă rece.
Gatiti slanina la foc mediu pana cand slanina este crocanta si grasimea este redata, aproximativ 7 minute.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Odată ce slănina este suficient de rece pentru a fi manipulată, tocați grosier.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină, se întoarce tigaia la foc mediu și se adaugă ceapa tocată. Gatiti pana cand ceapa este moale si maro, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se rezervă.
Combinați ouăle bătute și laptele și condimentați cu sare și piper.
Scoateți o mână de cartofi rasi din apă și puneți-l în centrul prosopului curat. Închideți prosopul în jurul cartofului și răsuciți prosopul pentru a suna apa.
Adăugați cartofii scursi în amestecul de ou / lapte și repetați cu cartofii rămași.
Adăugați slănină tocată și ceapă în amestecul de cartofi și, folosind o lingură de lemn, amestecați până când toate ingredientele sunt bine combinate; apoi se toarnă în tigaia pregătită.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până când cartofii sunt moi și se rumenesc și încep să fie crocanți, aproximativ 1 oră.
Se servește cu smântână și scallions feliate.