Krumkake Condimentat Cu Portocale

Krumkake Condimentat Cu Portocale
Orange condimentat Krumkake este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de portocală, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Krumkake I, Krumkake, și Frisca Krumkake.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul, coaja de portocală și ouăle. Setați împreună făina, cuișoarele și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ingredientele uscate la amestecul cremă alternativ cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
3
Se amestecă până când aluatul este complet neted.
4
Ungeți fierul krumkake cu ulei sau spray vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Încălziți fierul la foc mediu. Trebuie doar să ungeți fierul o singură dată.
6
Așezați câte o lingură de aluat pe rând pe centrul fierului de călcat, închideți-l și țineți-l ferm. Gătiti timp de 15 până la 20 de secunde, întorcând fierul la jumătatea drumului.
7
Scoateți krumkake-ul din fier și rotiți-l într-un con. Repetați cu restul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista