Korma Curry: Carne de capră cu Okra

Korma Curry: Carne de capră cu Okra
Rețeta Korma Curry: carnea de capră cu Okra ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 381 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați okra, sare de la suc, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Miel Korma Curry, Kaye Korma Curry, și Pasta De Curry Korma.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte:spălați bine carnea de capră și uscați-o cu prosoape de hârtie.Extrageți semințele din păstăile de cardamom. Într-un mortar și pistil, măcinați semințele de cardamom. Zdrobiți toate nits și adunați aproximativ 3/4 linguriță cardamom powder.In un blender sau un mini-blender dacă aveți unul, transformați ceapa prăjită într-o pură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați aproximativ 2-3 linguri de apă pentru un flux mai lin. Set aside.In o oală mare adâncă încălzește uleiul. Prăjiți semințele de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați pasta de usturoi de ghimbir, pudra de chili roșu, garam masala, pudra de cardamom, 1 linguriță de pudră de boia și pudră de turmeric. De îndată ce este auriu și parfumat, adăugați bucățile de carne. Se amestecă la foc mare până când toată umezeala din carne s-a evaporat (aproximativ 5 până la 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
TurmericTurmeric
Garam MasalaGaram Masala
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Adăugați aproximativ 1 cană de pastă de ceapă prăjită, sosul de roșii și iaurtul. Gatiti aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați aproximativ 2-până la 3 căni de apă. Aceasta ar trebui să acopere carnea de capră. Aduceți la fierbere completă, apoi reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți cu un capac în formă de cupolă pentru a permite aburului să cadă înapoi în cratiță. Gatiti aproximativ 30 de minute, amestecand frecvent.Se condimentează cu sare. Aduceți la fierbere completă încă o dată, acoperiți cu capacul. Opriți focul și lăsați să se răcească complet. Se răcește la frigider peste noapte (dacă este posibil).A doua zi: preîncălziți cuptorul la 191°.In un mortar și pistil, măcinați 3/4 linguriță de fire de șofran într-o pulbere fină.reîncălziți vasul de capră deasupra aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați pasta de ceapă prăjită rămasă; va adăuga dulceață naturală vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați șofranul în sosul îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Adăugați aproximativ ceașcă de apă în mortar și pistil pentru a aduna orice pulbere de șofran rămasă (șofranul este destul de scump, așa că nu-l pierdeți!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
9
Se toarnă lichidul de șofran în sos. Îngroșați sosul cu migdale flour.In o tigaie mică, topiți ghee - ul cu ardeii iute întregi uscați. De îndată ce ghee-ul este topit, adăugați ardeiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferați ghee-ul în vasul de capră. Se lasă la foc mic încă 2 minute.Pregătirea okra: tăiați tulpinile okra, dar nu le îndepărtați complet; nu vrei să străpungi legumele. Spălați-le, îndepărtați cât mai multă apă și stropiți cu jumătate din sucul de lămâie. Set aside.In o cratiță separată, gătiți okra în apă clocotită timp de aproximativ 4 minute până când își schimbă culoarea; se scurge și se usucă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
GheeGhee
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Tăiați fiecare okra în treimi. Se condimentează cu sare.Timp de asamblare: asigurați-vă că acoperiți mânerul oalei cu folie de aluminiu (pentru a nu se topi) sau că oala este rezistentă la cuptor.Reglați condimentarea curry-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
BameBame
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați okra, menta și cilantro în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
BameBame
13
Se presară cu piper negru.Sigilați vasul cu o foaie de aluminiu și acoperiți vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se pune pe aragaz la foc mare timp de aproximativ 2-3 minute. Aburul ar trebui să scape din oală. Transferați imediat în cuptorul fierbinte și coaceți timp de aproximativ 8-10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Scoateți din cuptor. Se lasă să se stabilească cel puțin 15 minute. Nu scoateți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Se servește cald cu niște orez basmati cu aromă de șofran și unt sau roti (pâine plată indiană).Bon apptit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
RotiRoti
șofranșofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista