Kolaches Făcute Cu Fulgi De Cartofi
Kolaches făcute cu fulgi de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Moravia Kolaches-Kolaches Dublu De Umplere, Cartofi De Migdale Cu Fulgi De Somon Crochete, și Kolaches.
Instrucțiuni
Puneți laptele și untul într-o cratiță mare sau într-o cană de măsurare de tip Pyrex de tip Pyrex și încălziți până când începe să fiarbă.
Scoateți din căldură (sau cuptor cu microunde) lipiți un termometru în el.
Se lasă să se răcească la 130 de grade.Între timp, combinați doar 2 căni de făină, sare, zahăr, drojdie și fulgi de cartofi într – un bol de amestecare-de preferință un bol mixer de stand, astfel încât să puteți folosi cârligul de aluat.
Se adaugă amestecul de lapte și se amestecă până se omogenizează, apoi se adaugă oul și se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați încă 1/3 cană de făină – aluatul ar trebui să fie încă puțin lipicios, dar nu umed. Începeți să frământați cu cârligul de aluat. Dacă o mulțime de aluat încă se lipește de părțile laterale ale bolului în timp ce începeți să frământați, continuați să adăugați făină câteva linguri odată. Dacă ați cântărit făina, probabil că veți folosi întreaga 2 2/3 cană (12 oz) de făină. Dacă sunteți un scooper cu mâna grea care nu cântărește, este posibil să aveți nevoie doar de 2 1/3 cană. Frământați până când aluatul este neted și elastic. Ar trebui să fie ușor de manevrat în acest moment.
Transferați într-un castron uns și lăsați-l să ridice o parte din unt/ulei din castron, apoi întoarceți-l astfel încât să aveți o minge frumoasă, grasă. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră sau până când se dublează în vrac.Punch jos! Scoateți bucățile de mărime a ouălor, neteziți-le în bile și aranjați-le puțin peste 1 inch în două tigăi de 9 13 de la 9 la 13 pe care le-ați căptușit cu pergament. Puteți folosi și foi de copt, dar găsesc tigăile mai ușor de acoperit.
Periați generos cu mai mult unt topit și acoperiți tigaia cu folie de plastic.
Lăsați să crească timp de o oră.Faceți indentări în chifle și umpleți cu amestec de brânză sau umplutură de plăcintă cu fructe.
Se presară cu amestec de firimituri.
Coaceți la 375 de grade F timp de aproximativ 15 minute sau până se rumenesc.