Kolaches Făcute Cu Fulgi De Cartofi

Kolaches Făcute Cu Fulgi De Cartofi
Kolaches făcute cu fulgi de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Moravia Kolaches-Kolaches Dublu De Umplere, Cartofi De Migdale Cu Fulgi De Somon Crochete, și Kolaches.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și untul într-o cratiță mare sau într-o cană de măsurare de tip Pyrex de tip Pyrex și încălziți până când începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură (sau cuptor cu microunde) lipiți un termometru în el.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Se lasă să se răcească la 130 de grade.Între timp, combinați doar 2 căni de făină, sare, zahăr, drojdie și fulgi de cartofi într – un bol de amestecare-de preferință un bol mixer de stand, astfel încât să puteți folosi cârligul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Se adaugă amestecul de lapte și se amestecă până se omogenizează, apoi se adaugă oul și se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați încă 1/3 cană de făină – aluatul ar trebui să fie încă puțin lipicios, dar nu umed. Începeți să frământați cu cârligul de aluat. Dacă o mulțime de aluat încă se lipește de părțile laterale ale bolului în timp ce începeți să frământați, continuați să adăugați făină câteva linguri odată. Dacă ați cântărit făina, probabil că veți folosi întreaga 2 2/3 cană (12 oz) de făină. Dacă sunteți un scooper cu mâna grea care nu cântărește, este posibil să aveți nevoie doar de 2 1/3 cană. Frământați până când aluatul este neted și elastic. Ar trebui să fie ușor de manevrat în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați într-un castron uns și lăsați-l să ridice o parte din unt/ulei din castron, apoi întoarceți-l astfel încât să aveți o minge frumoasă, grasă. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră sau până când se dublează în vrac.Punch jos! Scoateți bucățile de mărime a ouălor, neteziți-le în bile și aranjați-le puțin peste 1 inch în două tigăi de 9 13 de la 9 la 13 pe care le-ați căptușit cu pergament. Puteți folosi și foi de copt, dar găsesc tigăile mai ușor de acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PunchPunch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Periați generos cu mai mult unt topit și acoperiți tigaia cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să crească timp de o oră.Faceți indentări în chifle și umpleți cu amestec de brânză sau umplutură de plăcintă cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Se presară cu amestec de firimituri.
10
Coaceți la 375 de grade F timp de aproximativ 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista