Kohlrabi Prăjit
Kohlrabi prăjit este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 105 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de usturoi, parmezan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon, Carne De Porc Prăjită Cu Guli-Rabe, și Guli-Rabe prăjite și ouă cu muștar și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Tăiați guli-rabe în felii groase de 1/4 inch, apoi tăiați fiecare dintre felii în jumătate.
Combinați uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare. Aruncați felii de cohlrabi în amestecul de ulei de măsline pentru a acoperi.
Întindeți cohlrabi într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional pentru a se rumeni uniform.
Scoateți din cuptor și presărați parmezan. Reveniți la cuptor pentru a lăsa parmezanul să se rumenească, aproximativ 5 minute.