Kofta Kebabs
Kofta Kebabs necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 28 de porții cu 48 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de frigarui de bambus, piper măcinat, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Turcia Kofta Kebab, Curcan Carne De Vită Kofta Kebab, și Curcan Persan Kofta Kebab.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul într-o pastă cu sarea folosind un mortar și pistil sau partea plată a cuțitului unui bucătar de pe tăblița dvs.
Se amestecă usturoiul în miel împreună cu ceapa, pătrunjelul, coriandrul, chimenul, scorțișoara, ienibaharul, ardeiul cayenne, ghimbirul și piperul într-un bol de amestecare până se omogenizează bine. Formați amestecul în 28 de bile. Formați fiecare bilă în jurul vârfului unei frigărui, aplatizându-se într-un oval de 2 inci; repetați cu frigăruile rămase.
Așezați kebab-urile pe o foaie de copt, acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 12 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Gatiti frigaruile pe gratarul preincalzit, intorcand ocazional, pana cand mielul a fiert la gradul dorit de coacere, aproximativ 6 minute pentru mediu.