Knaakkebrod sau Nakkileipa (pâine crocantă de secară în stil scandinav)

Knaakkebrod sau Nakkileipa (pâine crocantă de secară în stil scandinav)
Knaakkebrod sau Nakkileipa (pâine crocantă de secară în stil scandinav) necesită aproximativ 53 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 112 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă caldă, sare, făină de secară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Somon rar gătit în stil scandinav, cu fasole Fava și mazăre.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia peste apă într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina de secară cu făina universală într-un castron mare. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă amestecul de drojdie pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o scândură făinată cu făină de secară. Frământați ușor, amestecând în făină de secară, după cum este necesar. Formați aluatul într-un rulou de grăsime și tăiați-l în 12 secțiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SecarăFăină De Secară
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Rulați fiecare secțiune într-o minge; acoperiți bilele cu un prosop și lăsați să crească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pe o placă făinoasă, întindeți fiecare bilă într-o rundă plată de aproximativ 4 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați rondele pe foile de copt pregătite și înțepați cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute. Se răcește pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista