Knaakkebrod sau Nakkileipa (pâine crocantă de secară în stil scandinav)
Knaakkebrod sau Nakkileipa (pâine crocantă de secară în stil scandinav) necesită aproximativ 53 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 112 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă caldă, sare, făină de secară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Somon rar gătit în stil scandinav, cu fasole Fava și mazăre.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste apă într-un castron mic. Pune deoparte.
Combinați făina de secară cu făina universală într-un castron mare. Se amestecă sarea.
Se amestecă amestecul de drojdie pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o scândură făinată cu făină de secară. Frământați ușor, amestecând în făină de secară, după cum este necesar. Formați aluatul într-un rulou de grăsime și tăiați-l în 12 secțiuni.
Rulați fiecare secțiune într-o minge; acoperiți bilele cu un prosop și lăsați să crească 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor 2 foi de copt.
Pe o placă făinoasă, întindeți fiecare bilă într-o rundă plată de aproximativ 4 inci în diametru.
Așezați rondele pe foile de copt pregătite și înțepați cu o furculiță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute. Se răcește pe un raft.