Kimchi De Nap

Kimchi De Nap
Rețeta kimchi de Nap este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă face 3 porții cu 15 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână serrano chile—înjumătățit pe lungime, căței de usturoi, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), și Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați napii, lăsând aproximativ 1/2 inch din tulpini. Înjumătățiți napii pe lungime și transferați-i într-un borcan de sticlă de 2 litri. Se dizolvă 2 linguri plus 1 linguriță de sare în 1 litru de apă și se toarnă saramura peste napi. Acoperiți bine și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgeți și clătiți napii. Spălați borcanul. Întoarceți napii în borcan. Se dizolvă restul de 2 linguri plus 1 linguriță de sare în restul de 1 litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați usturoiul, scallions, ghimbirul și chile la napi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
NapNap
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4
Se toarnă suficientă saramură în borcan pentru a acoperi napii. Acoperiți bine și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 24 de ore, apoi dați-l la frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista