Kimchi De Castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați kimchi de castraveți. Această rețetă face 6 porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă verde, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Oisobagi Kimchi (kimchi de castraveți umpluți), Kimchi De Castraveți, și Kimchi Rapid De Castraveți.
Instrucțiuni
Se amestecă apa de galon cu sare de cană, amestecând pentru ca sarea să se dizolve. Înmuiați castraveții în apă sărată aproximativ 30 de minute. (Aveți grijă să nu înmuiați prea mult timp.)
Îndepărtați castraveții și clătiți.
Tăiați aproximativ un centimetru de la fiecare capăt al castraveților.
Tăiați castraveții în jumătate la mijloc, nu pe lungime. Țineți castravetele orientate spre mijlocul circular.
Tăiați pe jumătate pe lungime, lăsând aproximativ inch la capăt netăiat.
Tăiați din nou pe jumătate pe lungime, perpendicular pe prima tăietură, lăsând capătul netăiat. Ar trebui să aveți 4 părți semiequale de castraveți, tăiate, dar încă atașate. Repetați cu castraveții rămași.
Așezați usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender și tocați.
Combinați ceapa, ceapa verde, buchu, usturoiul, pudra de chili, 1 lingură de sare și 1 linguriță de zahăr opțional într-un castron mare. (Dacă amestecați cu mâinile, asigurați-vă că purtați mănuși pentru a evita arderea chili-ului.)
Setați trei borcane de 1 litru pe suprafața de lucru. Folosind degetele, separați sferturile de castraveți și amestecați amestecul în castraveți. Împărțiți uniform între borcane, apăsând ferm castraveții în borcane. Se amestecă 1 linguriță de zahăr în 1/3 cană de apă până când zahărul este complet dizolvat.
Se toarnă apă cu zahăr peste castraveți.
Lăsați să stea 1 zi înainte de servire. Se dă la frigider după deschidere.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.