Kielbasa Umplute
Kielbasa umplută ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 460 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați kielbasa, cartofi instant de usturoi prăjiți, varză murată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Kielbasa Umplute, Cartofi Umpluți Cu Curcan Kielbasa, și Cotlete de porc umplute cu Kielbasan și varză murată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați kielbasa și fierbeți timp de 8 până la 10 minute pentru a reduce cantitatea de grăsime; scurgere. Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului.
Tăiați kielbasa în 4 porții egale, apoi împărțiți fiecare pe lungime, astfel încât să se așeze plat, dar să fie încă atașate.
Puneți fiecare cârnați cu varză murată și piure de cartofi. Se acoperă cu brânză rasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute sau până când se încălzește și brânza se topește.