Ketchup Dulce De Roșii Verzi
Ketchup-ul dulce de roșii verzi necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet, ardei gras, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cum se face Ketchup de roșii verzi, Cum se face Ketchup de roșii verzi de casă, și Cartofi Prăjiți Asiago Cu Fasole Verde + Ketchup Picant De Roșii-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, stratificați roșiile, ardeii grași și ceapa, condimentând fiecare strat cu sare pe măsură ce mergeți. Continuați să faceți straturi până când rămâneți fără legume. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 4 până la 5 ore.
Turnați legumele într-o strecurătoare și clătiți sarea sub apă curentă.
Puneți-le într-o oală cu capac și amestecați oțetul, zahărul brun, scorțișoara, condimentul de plăcintă cu dovleac, zahărul alb, cuișoarele întregi și siropul de porumb. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute. Roșiile vor începe să devină palide.
Când legumele sunt foarte moi, apăsați-le printr-o sită, asigurându-vă că găsiți toate cuișoarele și îndepărtați-le. Se răcește sosul și se păstrează la frigider.