Ketchup Balsamic
Ketchup Balsamic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum Să-Ți Faci Propriul Ketchup Balsamic, Burgeri de Buffalo parmezan cu Ketchup Balsamic, și Dippers de ceapă prăjită cu Ketchup Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați uleiul, 1/4 linguriță de sare și roșiile într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați roșiile, cu pielea în jos, pe un suport de sârmă așezat într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 325 timp de 3 ore. Se răcește ușor; coaja. Aruncați cojile.
Combinați roșiile, restul de 1/8 linguriță de sare, busuioc și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.