Kentucky Pecan Pie

Kentucky Pecan Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Kentucky Pecan Pie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 402 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Kentucky Pecan Pie, Kentucky Pecan Pie, și Kentucky Pecan Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați siropul, zahărul, sarea și untul topit sau margarina. Bateți ușor ouăle și adăugați amestecul de zahăr. Bateți bine și turnați în coajă de plăcintă nefiertă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
ZahărZahăr
SiropSirop
OuăOuă
SareSare
2
Presărați nuci pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista