Kentucky Condimentat Stivă Tort
Kentucky condimentat stivă tort ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 16. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, melasă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Bow În Nori Șase Stivă Tort, Stivă De Tort Confetti, și Tort De Gheață Cu Mentă.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Puneți amestecul de mere într-un robot de bucătărie; pulsează de 8 până la 9 ori sau până la consistența unui piure gros. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, bateți scurtarea și 1 cană de zahăr brun la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos.
Adăugați melasă, 1 linguriță de vanilie și ouă; bate bine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare) într-un castron.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt de 12 căni acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Împărțiți tortul în treimi orizontal folosind un cuțit zimțat.
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe un platou de servire; se întinde cu jumătate de umplutură. Sus cu stratul de tort de mijloc.
Întindeți tortul cu umplutura rămasă; deasupra cu stratul de tort rămas. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.