Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry

Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry
Afumat eglefin Kedgeree, prepelițe ouă și maioneza Curried ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 3 și costă $ 4.21 pe portie. Acest fel principal are 814 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Un amestec de ulei de rapiță, maioneză, pudră ușoară de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat), Mini ouă scotch de eglefin afumate cu dippers de sparanghel și maioneză de năsturel, și Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În46 m.
Porții3
Scor De Sănătate28
Revista