Kebaburi De Vită Parfumate Cu Chimen
Kebab-urile de vită parfumate cu chimen sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, friptură de fier, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Parfumată Cu Chimen, Carne de vită prăjită cu miros de chimen cu țelină, și Se Amestecă Prăjit Cu Parfum De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul, oregano, usturoiul, condimentele și 1 linguriță de sare într-un castron, apoi aruncați cu carne de vită. Marinați, răciți, cel puțin 2 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.Infilați aproximativ 4 bucăți de carne de vită pe fiecare frigăruie, lăsând spații mici între bucăți, apoi transferați într-o tavă.
Grătar cu ulei, apoi grătar carne de vită, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind, până se rumenesc, dar încă roz în interior, 4 până la 5 minute.
* Carnea de vită poate fi marinată până la 8 ore.* Kebab-urile pot fi fierte pe o tigaie de pui cu ulei la aproximativ 3 inci de căldură.