Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburile Monkfish și Chorizo. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 760 calorii. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșii, chorizo, baghetă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne de porc și Chorizo Kebab, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan.
Instrucțiuni
1
Aprindeți un grătar cu gaz sau cărbune. Alternativ, filetați 4 felii de chorizo, 4 roșii cherry, 3 sau 4 bucăți de monkfish și 3 bucăți de ceapă roșie pe fiecare dintre cele patru frigarui metalice de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Monkfish
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Fulgi De Legume
2
Periați kebaburile de pește și chorizo cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Monkfish
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Grătați kebab-urile la foc mediu-fierbinte, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizate și peștele este gătit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Între timp, într-un castron mic, combinați restul de 2 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați kebaburile într-un platou și stropiți cu pansamentul de coriandru. Grătiți jumătățile de baghetă, tăiați părțile în jos, până la prăjit, aproximativ 20 de secunde. Frecați părțile prăjite cu usturoiul și Roșia înjumătățită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați bucățile de baghetă transversal în jumătate și serviți imediat cu kebab-urile.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.