Kebab-uri cu scoici și smochine la grătar
Gratar Scallop-și-Fig Kebabs este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, ulei de măsline, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratar Scallop Scampi Kebabs cu rucola si salata de plante medicinale, Kebab de scoici și slănină, și Kebab-Uri Cu Scoici.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și agitați puternic.
Adăugați scoici; sigilați și marinați la frigider timp de 20 de minute.
Scoateți scoicile din pungă, rezervând marinada. Filetați 4 scoici, 2 smochine și 2 sferturi de lămâie alternativ pe fiecare dintre cele 4 frigarui (12 inci).
Înveliți un grătar cu ulei.
Așezați kebab - urile pe grătar; gătiți 6 minute sau până când se termină scoicile, întorcându-se și ungând cu marinată rezervată.